Oproep aan TRIS individualisten

Wij zijn op zoek naar Trissers die tussen 1970 en 1975 gediend hebben in Suriname als individualist, kok, chauffeur, telefonist –telegrafist of administrateur. Wij kwamen op het idee tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de TRIS afgelopen jaar. Daar viel het ons op dat er bijna geen ex Trissers waren die als individualist in Suriname zijn geweest terwijl er vanuit de pelotons volop aanwezig waren die heerlijke verhalen ophaalde uit die mooie tijd. Het leek ons leuk omdat ook met de oud Trissers die niet in een peloton gediend hebben dit te doen. Graag vernemen wij of er behoefte is een reünie te organiseren.

Enkele namen die ons spontaan te binnen schoten zijn; Ben Compeer, Eef Ulrich, Ton Verzendaal, Gerard Mulder, Nico Gabel, Hans Kapiteijn, Paul Hakze, Kees Tempelaar, Bert Davies, Jaap Vreeken, Botse, Hendriks, Brocatus, ten Caten Berselaar, enz.

Je kunt je per e mail aanmelden bij Suus Bosters ( ) of Cees Free ( ). Bij voldoende animo denken wij aan de locatie van het TRIS museum in Zwijndrecht.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment